Spreker in de spotlights: Marcel van Driel

Wees eens eerlijk: hoe vaak denk jij bij een mooi nieuw idee ‘dat lukt toch niet, ik heb geen geld en geen tijd’? Te vaak waarschijnlijk en dat is natuurlijk doodzonde. Schrijver Marcel van Driel helpt je met zijn boek ‘Geen geld, geen tijd, toch doen‘ korte metten te maken met die gedachten.

Mooi motto

Het zou het motto kunnen zijn van Talks About Photography. Ik had ook geen geld en geen tijd. Dit keer dacht ik alleen ‘ik ga het toch doen!’ en nu staat er op 3 september een mooi event. Daarom ben ik ook zo blij dat Marcel van Driel aan wil schuiven als spreker. Want we kennen allemaal die gedachten, dat nare stemmetje in je hoofd dat jouw mooie plannen boycot. Zo zonde! Want het is zo leuk om jouw mooie plannen wel uit te voeren en al je creativiteit en inventiviteit aan te spreken om dingen voor elkaar te krijgen die belangrijk zijn voor je.

Marcel van Driel

Marcel van Driel is schrijver. Hij schrijft kinderboeken, fictie voor volwassenen en non-fictie. In zijn laatste boek ‘Geen geld, geen tijd, toch doen’ gaat hij uitvoerig in op hoe je dat stemmetje het zwijgen oplegt en hoe je projecten en plannen toch uit kunt voeren, ook al denk je geen geld of tijd te hebben.

Uit het voorwoord:

Ieder jaar spreek ik duizenden mensen die naast hun baan, gezin en normale leven een bijzonder project opstarten, uitvoeren en laten slagen. Duizenden! Deze mensen zijn niet rijker dan jij en hebben ook niet meer tijd. Integendeel.

en

In Geen tijd, geen geld, toch doen leg ik je uit welke misconcepties er bestaan over geld en tijd, hoe je dingen kunt realiseren zonder geld en hoe je vrij eenvoudig meer uren beschikbaar kunt maken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Talks About Photography

Tijdens T.A.P. komt Marcel vertellen hoe je tijd en geld vrij kunt maken zodat jij ook jouw dromen waar kunt maken. Dat wil je toch niet missen?

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”http://www.angelcoaching.nl/product/t-a-p/” text=”Ik wil een kaartje! ” color_override=”#f6653c”]

 

photo credit: Loose change via photopin (license)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.