Paulien Kluver

Spreker in de spotlights: Paulien Kluver

Paulien Kluver maakt verhalende zakelijke portretten. Doel is dat de kijker blijft ‘hangen’ en wordt geprikkeld om dieper op bijvoorbeeld bijgaande tekst in te gaan. Ze fotografeert mensen zoals ze zijn, maar wel op esthetische wijze en in hun kracht. Dat doet ze voor zelfstandig ondernemers, bedrijven/organisaties en online media.

Paulien

Paulien is sinds 2014 zelfstandig fotograaf. Ze heeft lang nagedacht over waar ze zich in wilde specialiseren en heeft uiteindelijk voor ondernemers gekozen omdat ze het super leuk vindt om met en voor ondernemers te werken. Social media is een belangrijk instrument om ondernemers te bereiken, naast netwerken natuurlijk. Snapchat maakte eerst deel uit van wat ze op social media deed, maar toen Instagram met Stories kwam is ze op een gegeven moment overgestapt.

Stories

Paulien deelt daar haar dag, zowel werk als privé. Haar kinderen, shoots, de maandelijks terugkerende migraine, vakanties, je beleeft het allemaal mee. Uit het interview in de podcast “Er is grote betrokkenheid bij de Stories, mensen leven echt mee. En ik ook met anderen.” en “Het leuke aan die Stories vind ik ook dat het een beetje een filmisch geheel wordt. Het is heel dynamisch.” En, nog mooier, er komen ook opdrachten binnen via Stories.

#Tap2018

Op #TAP2018 komt Paulien praten over Instagram Stories. Waarom Stories zo leuk zijn, wat het haar zakelijk gezien oplevert en waarom het de moeite waard is om er tijd in te investeren.

Ik interviewde Paulien een tijdje geleden voor de podcast van Talks About Photography:

Wil je meer weten over Paulien of in contact komen met haar?

De site van Paulien, Paulien op Facebook en op Instagram

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.