Stijn Doors / Reginar

Spreker in de Spotlights: Reginar // Stijn Doors

Reginar is het creatieve alias van Stijn Doors. Hij houdt zich bezig met Fotografie, Branding & Design. Hij is 33 jaar en inmiddels Olympus Visionair. Hij heeft een DJ /Producer carrière gehad (Roul and Doors) en voelt zich aangetrokken tot design in de breedste zin van het woord.

Stijn

Stijn maakt energieke, kleurrijke en creatieve urban & conceptuele fotografie. Hieronder valt ook fashion & straat fotografie met vaak een sterke invloed van architectuur en lijnen. “Ik hou enorm van de energie die een stad je kan geven.”

“Ik zie mezelf eerder als een urban en conceptuele fotograaf dan een echte straatfotograaf zoals bijvoorbeeld Fokko Muller.” en “Ik stel me open en zie wel waar die foto’s me uiteindelijk heenbrengen. Misschien wordt het wel een verhaal of concept, of verlaat ik de stad en ga de natuur in, maar dat hou ik bewust nog even af. Intussen geniet ik van het improviseren, de energie die de stad me geeft en de voltreffers die dat oplevert.” (Bron: Shutr.Photo, 1e kwartaal 2018)

Stijn op #TAP2018

Stijn heeft een eigen model ontwikkeld waarin creativiteit en signatuur ontwikkelen centraal staan: “De basis vormt het bewust worden van mijn eigen leerproces en kwaliteiten hierin. Ik heb me de afgelopen jaren met veel verschillende creatieve (en zakelijke) disciplines bezig gehouden en gaande weg ontdekte ik steeds meer hoe ik mijzelf dit aanleerde, daarbij ook zeker terugkijkend op de muziekcarrière, waar het heel belangrijk is om een eigen stijl te ontwikkelen (eigenlijk in iedere discipline, business, of kunstvorm). Ik observeerde een bepaald patroon en gedrag om mezelf te ontwikkelen, te leren en om juist heel bewust jezelf anders neer te zetten dan anderen. Of in ieder geval deze intentie te hebben en een unieke twist te vinden die bij je past en die voor jou werkt. Hier zal ik uitgebreider op ingaan tijdens TAP!”

Meer weten over Stijn of in contact komen met hem?

De website van Stijn en Stijn op Facebook en Instagram

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.