VivianKramer

Spreker in de Spotlights: Vivian Kramer gezegd Freher

Vivian is eigenaresse van Sugar Coated Pictures, een bedrijf in Rotterdam dat geheel in het teken staat van fotoshoots in de jaren ’40 -’50 stijl. Maar Sugar Coated is meer, je kunt er ook terecht voor een goede knipbeurt of make-up en voor workshops waar je zelf de kneepjes van deze look leert. Ook bracht Vivian een boek uit, de ‘Vintage Style Guide’.

Vivian

Vivian heeft een achtergrond als styliste voor magazines en tv. Ze had altijd al een fascinatie voor kleding “Het is lastig om te benoemen wat precies die jaren 40 en 50 fascinatie tot stand heeft gebracht. Ik ben van jongs af aan met kleding bezig geweest en tekende als kind al stewardessen pakjes met mooie kokerrokken. Super vrouwelijk, sexy maar ook charmant!” (bron)

In een filmpje uit 2013

Sugarcoated

Supermooi om te zien, vind ik, hoe je als bedrijf succesvol kunt worden door het uitbouwen van een niche. Want laten we wel wezen, de jaren ’40-’50 stijl is niet iets wat iedereen aanspreekt. In die zin richt Vivian zich op een vrij kleine groep en bewijst daarmee dat ook het werken voor en met een kleine niche succesvol kan zijn! “Ik denk dat het prettig is terug te grijpen naar ‘de goede oude tijd’. Ook al was die tijd absoluut niet ideaal, wij houden er nu een idealistisch beeld aan over van de meest positieve nostalgische en karakteristieke onderdelen. Dit geeft een vertrouwd en warm gevoel. Zelfs al heb je die tijd niet meegemaakt ;-)” en “Sugarcoated is letterlijk een suikerlaagje. Onze foto’s zijn kleurrijk, zoet en goed nabewerkt/geretoucheerd en lijken dus een coating laagje te hebben. Ook heel herkenbaar voor ons werk is de humor en de zelfspot die in de foto’s naar voren komt. Flink over the top!” en (bron)

Vivian op #TAP2018

Op #TAP2018 vertelt Vivian hoe zij vanuit een niche een groot en succesvol bedrijf heeft weten op te bouwen.

Meer weten over Vivian of in contact komen met haar?

De website van Sugarcoated en Sugarcoated op Facebook en Instagram.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.