Spreker in de Spotlights: Brett Florens

Brett Florens richt zich op high end (bruids)fotografie. Alles wat hij doet is daarop afgestemd, van hoe hij er zelf uitziet tot aan zijn website, over alles is nagedacht. Daarnaast deelt Brett zijn kennis in workshops en trainingen. Op #TAP2017 komt hij vertellen hoe je het aan moet pakken als je high end wilt werken als fotograaf.

Brett Florens

Brett is in Zuid Afrika geboren. Inmiddels woont hij in Nederland en reist hij voor z’n werk de hele wereld over. Hij begon zijn werkend bestaan ooit als politieman, werd daarna politiefotograaf, maar die wereld ligt inmiddels ver achter hem. Nu fotografeert hij veelal huwelijken, families en commercials. Brett heeft heel goed nagedacht over zijn marketing en weet hoe hij zijn doelgroep kan bereiken.

Verplaats je in je klant

Brett wil geld verdienen met z’n werk, gelijk heeft ie, en heeft zich dan ook gericht op klanten (met name vrouwen) die geld te besteden hebben en die dat geld ook uit willen geven. Wat hij vervolgens heeft gedaan, is deze doelgroep heel goed bestuderen en alles daarop afstemmen. Niet alleen z’n communicatie en hoe hij er zelf uitziet, maar ook de foto’s die hij maakt zijn afgestemd op wat zijn doelgroep wil zien en uitstralen. Zijn boodschap is dan ook: kies het voor jou juiste deel van de markt en verplaats je in je klant. En maak daarbij een sterk merk van jezelf, waarin alles op elkaar afgestemd is.

Brett aan het werk

#TAP2017

Op #TAP2017 komt Brett praten over hoe hij het aan heeft gepakt om te komen waar hij nu is, hij vertelt wat werkt en wat niet werkt. En geloof me, zijn werkwijze werkt niet alleen voor bruidsfotografie. Weten wie je klant is en alles daarop afstemmen is misschien niet altijd even makkelijk, maar het is wel de manier om succesvol te worden met wat je doet.

Meer weten over Brett of in contact komen met hem?

De website van Brett en Brett op Facebook en Instagram.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.