Spreker in de spotlights: Rudi Huisman

Fotograaf Rudi Huisman komt op T.A.P. praten over het belang van een goede community voor je werk als fotograaf. Hij is zelf vooral actief op Facebook en post daar met grote regelmaat updates die altijd meer dan enthousiast worden ontvangen.

Rudi HuismanVooral vrij werk

Rudi maakt vooral portretten en werkte tot nu toe eigenlijk vrijwel uitsluitend als autonoom fotograaf. Dan is een groep mensen die in jou en je werk gelooft natuurlijk van groot belang. Wie gaat anders je werk kopen? Inmiddels heeft Rudi een galerie die zijn werk vertegenwoordigt, maar voorheen verkocht hij zijn werk ook online.

Social Media

Wat opvalt, is de regelmaat waarmee hij post en de snelheid waarmee hij reageert als er vragen worden gesteld. Hij is betrokken, slingert niet ‘zo maar’ iets op Facebook en koestert zijn achterban. Terecht natuurlijk, de mensen die jou steunen als fotograaf zijn van levensbelang voor je business. Rudi is dan ook vanaf het begin af aan bewust bezig geweest met het bouwen van een betrokken groep mensen om hem heen. Vanaf deze zomer staat Rudi ook open voor opdrachten, spannend om te zien of alle energie die hij in social media heeft gestoken, zich ook op die manier terug gaat betalen!

Op T.A.P.

Rudi komt 11 september praten over het bouwen van een goede, betrokken community. Hoe doe je dat? Hoe zorg je voor een betrokken groep mensen om je heen? Is het alleen zakelijk gezien belangrijk of ook op andere gebieden? Daarnaast zal Rudi ongetwijfeld ook iets vertellen over zijn werk als fotograaf, dat is en blijft immers zijn ‘core business’.

Wil je meer weten?

De website van Rudi

Rudi op Facebook, Instagram en Pinterest

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”http://www.angelcoaching.nl/product/t-a-p/” text=”Ik kom ook naar T.A.P.!” color_override=”#ffd33f”]

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.